Lean Day 2018
26. huhtikuuta · Finlandia-talo


Kiinnostuitko?

ILMOITTAUDU

Lean Day on täynnä eikä ilmoittautuminen ole enää mahdollista. Haluatko jonotuspaikan? Lähetä viesti osoitteeseen: markkinointi@codento.com
Lean Day 2018 pähkinänkuoressa


Miksi kannattaa osallistua?

Lean Day -tilaisuudessa kuullaan kolme inspiroivaa puheenvuoroa, joista saat käytännön vinkkejä oman organisaatiosi palvelukehityksen johtamiseen leania hyödyntäen.

Osallistujat jakautuvat pöytäryhmiin osallistujien kiinnostuksenkohteiden mukaan. Saat siis paitsi ratkaisuja pulmiisi myös tietoa toisten tavoista löytää kehitysmahdollisuuksia. Jokaiseen pöytäkuntaan tulee myös Codenton fasilitaattori.


Kenelle?

Lean Day 2018 -tilaisuuteen on kutsuttu tarkoin valikoidut kutsuvieraat, jotka edustavat keskisuurten ja suurten organisaatioiden päättäjiä niin julkiselta kuin yksityiseltäkin sektorilta. Voit siis olla varma, että muut vieraat ovat yhtä huippuja kuin sinä, ja siten myös verkostoitumismahdollisuutesi ovat loistavat.

Jos kuulut tähän huippujoukkoon ja haluaisit mukaan Lean Day 2018 -tilaisuuteen, ilmoittaudu mukaan.


Missä & milloin?

Lean Day 2018 järjestetään Finlandia-talossa torstaina 26.4. kello 8–12.00. Kun saavut Finlandia-talolle, ota suunnaksi B-sali.

Tarjolla on maittava brunssi kello 8.00 alkaen, ohjelma alkaa kello 8.45. Tilaisuus päättyy kello 12.00. Lämpimästi tervetuloa!